Laatst gezochte plaatsen
Populaire plaatsen
Laatst gezochte postcodes
 • 7322MZ

  Apeldoorn

   

  21-06-2024

 • 5081BH

  Hilvarenbeek

   

  21-06-2024

 • 9079MC

  St.-Jacobiparochie

   

  21-06-2024

Omgekeerd zoeken adres

Omgekeerd straat zoeken

Stel je eens voor dat je je oude adressenboek tegenkomt. De kans is groot dat je die al jaren lang niet meer in gebruik hebt genomen, omdat je die inmiddels hebt vervangen door het digitale adressenboekje op je smartphone of door een ander technologisch hoogstandje. Toch kom je een aantal namen van mensen in het verouderd boekje tegen met wie je gauw weer in contact wilt komen. Misschien gaat het wel om een jeugdvriend of jeugdvriendin met wie je een super leuke tijd hebt beleefd en die je eigenlijk nooit helemaal bent vergeten. Je besluit daarom toch maar weer contact op te nemen. Je hebt echter een klein probleempje. Omdat het boek al zo oud is, zijn niet alle adressen even goed zichtbaar meer. In het geval van deze jeugdvriend of jeugdvriendin is zelfs enkel het postcode en huisnummer zichtbaar. Normaal gesproken zou het nogal wat gedoe met zich mee brengen om dan toch het gehele adres te achterhalen. Dat is nu zeker niet het geval wanneer je gebruik maakt van de tool op onze website.

22.943
Postcodes gevonden
12.435
Bezoekers vandaag
4.323
Omgekeerd gezocht vandaag

Postcode en huisnummer invoeren

Door gebruik te maken van de tool op onze website kun je door het invoeren van enkel het postcode en huisnummer gemakkelijk en snel achter het complete adres komen. Het enige wat je dus hoeft te doen, is het postcode en huisnummer invoeren en je hebt in een mum van tijd het adres achterhaald. Op deze manier hoef je niet te treuren om het verlies van de nodige gegevens die het normaal gesproken onmogelijk of in ieder geval moeilijk maakt om dan weer eindelijk je jeugdvriend of jeugdvriendin op te sporen en misschien zelfs weer te ontmoeten. Zou het immers niet fijn zijn wanneer je dan weer lekker gezellig samen met je jeugdvriend of jeugdvriendin oude herinneringen kunt op te doen?

Postcode snel opzoeken

Nu het mogelijk is om lekker snel en gemakkelijk via het postcode en huisnummer achter de bijbehorende straatnaam en plaatsnaam te komen, is het niet meer nodig om complete adressen te noteren. Het scheelt dus een hoop gedoe wanneer je op zo een manier – gebruikmakend van enkel het postcode en huisnummer – noteert waar iemand te vinden is. Dit kan echter alleen succesvol uitpakken wanneer je ook onze website ergens goed genoteerd hebt staan of gewoon goed in het geheugen gegrift hebt staan. Je hebt namelijk toch echt wel de tool op onze website nodig die jou hiermee een heel eind op weg helpt.