Adres zoeken

Adres opzoeken

Wilt u een adres zoeken? Dan bent u op postcode-zoeken.net aan het juiste adres. In de afgelopen jaren zijn het aantal webshops en dus ook het aantal online bestellingen enorm toegenomen. In deze periode ontstond ook een enorme toename op het internet naar mensen die daar opzoek waren naar Postcodes.

Wat is bijvoorbeeld het postcode van Almere, Amsterdam of Utrecht? Wij hebben hier op ingespeeld door postcode-zoeken.net te starten. Geen website die puur gericht is op reclamevergoedingen, maar juist een website die u graag opslaat, omdat u hier gewoon vind wat u zoekt. U kunt namelijk verschillende dingen doen op onze website.

Adres naar postcode zoeken

Door in onze tool (de bovenste op deze pagina) de straatnaam (eventueel nummer) en de plaats in te voeren kunt u gemakkelijk online achterhalen wat het postcode is dat u zoekt. Dit kan handig zijn als u bijvoorbeeld iemand een pakketje/kaartje moet versturen, waarvan u alleen weet in welke straat deze persoon woont. Stel u wilt iets verzenden naar iemand op de kalverstraat in Amsterdam.

'Kalverstraat 1, Amsterdam' geeft u het zoekresultaat: Postcode 1012 NX.

Zo gemakkelijk werkt onze website. 

Postcode naar adres zoeken

De nummers van een postcode zijn gekoppeld aan een wijk in Nederland. In combinatie met de 2 letters erachter is een postcode gekoppeld aan een (deel van een) straat. In de meeste gevallen betreft het enkele huisnummers in een straat, maar dit is in zijn geheel afhankelijk van de grootte van de straat.

Door omgekeerd te zoeken kun je dus met een postcode niet het exacte huisnummer achterhalen, maar wel de straat en woonplaats van de postcode.

'1012' geeft u het zoekresultaat: Centrum Amersterdam

'1012 NX' geeft u het zoekresultaat: Kalverstraat in Centrum Amsterdam

Zonder de 2 letters krijgt u dus altijd de Wijk + Plaats combinatie. Door ook de 2 letters achter de postcode gebied in te voeren krijgt u de Straat + Wijk + Plaats combinatie.

Snel opzoek

Wij hopen dat alles duidelijk is. Mocht u vragen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen.